Par kostumer

Kostumer til par er en fantastisk måde at tilføje ekstra sjov til temafester som Oktoberfest eller andre begivenheder. Her er nogle idéer til par kostumer, der passer perfekt til forskellige temafester:Læs mere

Oktoberfest:

Bayersk Par: Klæd dig ud som et traditionelt bayersk par med en lederhosen til ham og en dirndl til hende. Tilføj et par ølkrus og alpine hatte for det autentiske look.

Øl og Ølflaske: Den ene af jer kan klæde sig ud som en ølflaske, mens den anden kan være ølserveren. Brug kostumer med ølmærke-tryk og sørger for at have et sjovt slogan som “His and Hers Brew.”

Bratwurst og Senf: Bliv en tysk favorit ved at vælge kostumer inspireret af bratwurst og sennep. Du kan bære bratwurst- og sennepkostumer eller pynte jer selv i disse farver.

Superhelttema:

Superman og Wonder Woman: Klæd dig ud som de ikoniske superhelte fra DC Comics. Superman kan have sin karakteristiske blå dragt og røde kappe, mens Wonder Woman kan bære sit stjernebesatte kostume og tiara.

Batman og Catwoman: Bliv Batmand og Catwoman fra Gotham City. Batman kan iføre sig en sort dragt og kappe, mens Catwoman kan have sin sorte heldragt og maske.

Filmtema:

Forrest Gump og Jenny: Gå tilbage til 90’erne og klæd jer ud som Forrest Gump og Jenny. Forrest kan have sin løbedragt, og Jenny kan have en blomstret sommerkjole.

Star Wars-par: Vælg at blive et par fra Star Wars-universet, som Han Solo og Prinsesse Leia, Luke Skywalker og Prinsesse Leia, eller endda Darth Vader og en Stormtrooper.

Historisk tema:

Renaissance-ægtepar: Klæd jer ud som en ædle fra renæssancen. Du kan vælge kostumer inspireret af den elisabethanske æra med korsetter og dobbelttøj.

1920’erne gangstere: Gå tilbage til tiden med prohibition og klæd jer ud som et par af 1920’ernes gangstere og flapper piger.

Eventyrtema:

Peter Pan og klokkeblomst: Genskab den magiske verden af ​​Peter Pan med Peter Pan og klokkeblomst kostumer.

Alice i Eventyrland: Bliv Alice og Harete Hattemager eller Alice og Grinsekat. Du kan genskabe det skøre og farverige univers fra Alice i Eventyrland.

Musiktema:

Rock ‘n’ Roll-par: Klæd dig ud som en rockstjerne og en backingvokalist. Tænk på Elvis Presley og hans backingvokalister i glitrende kostumer.

Disco-duo: Rejs tilbage til 70’erne med disco-kostumer som Saturday Night Fever-inspirerede outfits.

Uanset hvilken temafest du deltager i, er det vigtigt at vælge kostumer, der afspejler jeres personlighed og stil. Sammen kan I skabe mindeværdige øjeblikke og have det sjovt med at klæde jer ud i matchende kostumer.Read less