Amerikansk fodboldspiller kostume til voksne

251,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

Spillets ubesungne helt
Vi ved, at quarterbacks, running backs og stjernemodtagere er vigtige at have på ethvert fodboldhold. Det meste af tiden har de en kæmpe hånd med at sikre sejren til deres kammerater på banen. Så ja, vi forstår deres betydning, samt hvorfor de normalt er de mest elskede og berømte spillere på holdene. Vi mener dog, at andre spillere ikke får nok kredit for deres indsats for at bringe sejren hjem. Konkret taler vi om Tight ends.

Disse magtfulde atleter er ude på banen, ikke kun med at løbe løb, men beskytter også regelmæssigt QB’en mod de massive giganter i forsvaret. Vi er sikre på, at du har det, der skal til for ikke kun at være et sværd på banen, men også et skjold. Så vi har lavet det perfekte kostume til dig.

Detaljer & Design
Nu sætter vi dig ikke op med en fuld polstret uniform og hjelm. Hvorfor gøre det? Halloween er alligevel ikke en tid for fodbold. Nej, det er fest! Så i den ånd har vores kostumedesignere lavet denne sjove og enkle variation af vores foretrukne fodboldposition. Den kommer med en V-hals jersey, som er nem at smide på. Den har en mesh-krop, men alligevel et solidt bærestykke og ærmer. “TIGHT END” er trykt på bagsiden og trøjenummeret er trykt foran. Bukserne har en skinnende, wet-look finish. Der er også dekorative snørebånd foran. Når du har fat i et par tilbehør fra vores store udvalg, kan du personliggøre dette kostume og gøre det til et unikt look.

Lav et skuespil
Repræsenter en af de mest undervurderede positioner i en af de største sportsgrene denne Halloween, når du går ind i festen iført dette Tight End fodboldspillerkostume. Du vil være fuldt udstyret til at lave nogle store skuespil og sikre en god tid for dig og alle dine venner til udklædningsfesterne!

Yderligere information

Brand

Gender

Mens

Webshop

Translate »