Bjørne kostume småbørn

220,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

En Bear-Y Interessant Tid
Masha keder sig – igen! Den lille pige, der bor i udkanten af skoven, har så meget energi, at hun har skræmt alle sine dyrevenner væk og ikke har nogen at lege med. Da hun leder efter nye venner og finder en pensioneret cirkusbjørn, er han i starten heller ikke sikker på, om han vil lege med hende. Fik vi nævnt, at hun har meget energi? Men nogle gange er usandsynlige venner den bedste slags, og selv bjørnen må selv indrømme, at livet er meget mere interessant, når hun er i nærheden.

Produktdetaljer
Bliv Mashas venlige følgesvend, når du bærer dit officielt licenserede, eksklusive Toddler Bear-kostume fra Masha and the Bear! Jumpsuiten lynes op i ryggen og er lavet af blød brun velour. Den solbrune indsats, der er syet over torsoen, er forsigtigt fyldt for at give den et roly-poly-udseende. Hvert vedhæftede håndbetræk er tippet med stof-“kløer” og fastgøres over dine håndflader med et elastikbånd. De vedhæftede skoovertræk sikres på samme måde. Hætten er dekoreret med blødt skulpturerede bjørnetræk og stofører.

Venner forevigt
At være besties med nogen er meget sjovt, og det kommer også med nogle jobkrav. For eksempel, uanset hvor mange gange din lille ven vælter dine bistader eller dine trofæer eller laver noget rod generelt, skal du stadig være forstående. Hvis hun spiser resten af din honning uden at spørge, er det en anden historie. Heldigvis har du så mange bier, at der altid burde være honning til jeres fælles tetid.

Funktioner
100% polyester velour stof & fiberfill fyld
Jumpsuit har lynlås bagpå
Fiberfill-fyldt pude syet på indersiden af maveindsatspanelet for at give et fyldigt look
Skumbagte “poter” syet til ærmemanchetter har elastik rundt om håndfladen, fyldte kløer ved spidserne
Vedhæftede skoovertræk med skum har elastik under foden, fyldte kløer ved spidserne
Hætten har krog og løkke på hageremmen
Toppen af hætten har et blødt skulpturelt ansigt og broderede øjne
Officielt licenseret
Eksklusivt lavet af os

Yderligere information

Brand

Webshop

Translate »