Jurassic Park kostume til børn

283,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

En stjerne er født
Velociraptorer er de rigtige stjerner i Jurassic Park-serien. Det var sandt, da den første Jurassic Park udkom i 1993, og det er sandt nu med Jurassic World-serien. Blå er hurtigt blevet dinosaurelskernes yndlingsfigur over hele verden, så det er ingen overraskelse, at børn gerne vil være ligesom den kloge pige. Medmindre du har adgang til noget Biosyn-teknologi, skal dit barn selvfølgelig sidde fast ved at være et menneske, medmindre…

Når dit barn klæder sig ud i dette Kid’s Jurassic Park Deluxe Blue Costume, kan de blive deres yndlingsdinosaur fra Jurassic World-serien. Den kommer med alt, hvad din unge dino-ekspert skal bruge for at forårsage kaos i parken.

Produktdetaljer
Dette enkle dinosaurkostume er officielt licenseret fra Jurassic World. Den leveres med en grå jumpsuit, der har et mønster i dinosaurskala, der dækker det ydre. Ærmerne afsluttes med stiliserede luffer formet som dinosaurklør, og buksebenene har påsat skobetræk, der passer over dit barns fødder. Bagsiden af dragten har en hale, da ingen rovfugl med respekt for sig selv ville terrorisere mennesker uden en skælket hale, der logrer bag dem. Bagsiden af dragten indeholder også Blues signaturstriber! Den medfølgende maske er støbt i form af Blues ansigt og passer med et elastikbånd om baghovedet. Når du sætter det hele sammen, får du et rigtigt let-at-bære kostume, som dit barn vil elske!

Flere Dino-Mite kostume ideer
Ønsker du at hjælpe dit barn med at få mest muligt ud af deres Jurassic World-kostume? Nå, vi ved alle, at velociraptorer kan lide at jage i flok (især Robert Muldoon). Du kan klæde dig i et af vores andre dinosaurkostumer for at slå dig sammen med din unge velociraptor for at forfølge alle de overlevende fra parken som en forældre-barn dinosaur-duo!

Funktioner
100% polyester velour stof; 100% polyurethanskum
Jumpsuit har velcrolukning midt bagpå
Elastisk linning bagpå
Vedhæftede skoovertræk har elastik under foden
Helt igennem krybdyrskalaprint
Skumfyldt hale fastgøres på bagsiden af dragten med krog og løkke
Formstøbt plastikmaske dækker den øverste halvdel af ansigtet, har elastik omkring bagsiden af hovedet
Håndledslange handsker glider på
Officielt licenseret
Eksklusivt – kun tilgængeligt hos os!

Yderligere information

Brand

Webshop

Translate »