Tilbud

Klassisk Shazam kostume til mand

566,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

HVAD ER I ET MAGISK ORD?
De fleste ved, at det moderne, magiske vidunder, Shazam, er en ung knægt, der kan blive til en stærk superhelt, der er i stand til ret let at gå head to head mod Superman og i nærheden af alt andet i universet. Men der er meget mere i denne magiske sætning, end det umiddelbart er indlysende. For det første, mens ordet altid var det samme, var hans navn det ikke! Der var lang tid, at han blev kaldt kaptajn Marvel og hang ud med Marvel-familien. Men måske på grund af en navnekonflikt med en vis anden tegneseriegigant og hjælpen fra Flash, der ændrede tid/rum kontinuum, blev han Shazam!

Men det er ikke alt. Shazam er ikke kun en magisk sætning og navn. Den består faktisk af navnene på adskillige andre guder og legendariske krigere, der alle giver deres styrke til forsvarerne af Evighedens Klippe. Han får sin visdom fra Salomon, sin styrke fra Hercules, sin udholdenhed og virtuelle udødelighed fra Atlas. Du kan se, hvor det går hen! Z’et står for lyn, trolddom og helbredelse, som han opnår fra Zeus, og hans usårlighed kommer fra Achilles. Til sidst kommer hans flugt og superhastighed fra Merkur.

PRODUKTDETALJER
Nu hvor du ved, hvor ordet kommer fra, er det tid til at råbe den magiske sætning og tage dit mægtige look på med dette klassiske Shazam-kostume! Den inkluderer den røde jumpsuit med det gule lyn-emblem. En gul linning og støvleovertræk ville nok afslutte looket, men den hvide korte kappe med gule accenter er en grundpille i denne magiske superhelt.

TRANSFORMER MED MAGI
Det sker måske ikke så hurtigt eller med et lysshow, som når Billy siger “Shazam”, men dette kostume får dig til at se og føle, som om du lige er blevet ramt af et fantastisk lyn!

Funktioner
– 100% polyester stof; 100% PVC imiteret læder; 100% polyurethanskum
– Jumpsuit har lynlås bagpå
– Elastiske stigbøjler fastgjort til buksemanchetter
– Applikeret lyn i imiteret læder foran på dragten
– Satin kappe fastgøres til skuldrene af jumpsuit med knapper
– Skumbælte har velcrolukning bagpå
– Handsker i imiteret læder lukkes med krog- og løkkestrimler
– Støvleovertræk i imiteret læder med skumstøtte har krog og løkke langs sømmen bagpå, elastik under foden
– Officielt licenseret

Yderligere information

Brand

Gender

Mens

Webshop

Translate »