Middelalder ridder kostume pige

251,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

REJS jer, SER GAL-AHAD!
Når kong Arthur er ved at gøre sig klar til at starte sin sidste kamp mod den hellige gral og gøre det tragiske forsøg på at redde verden og bringe alle sammen i en evighed af lyksalighed, er det så ikke frustrerende, at tingene bliver rodet sammen? Du kender historien. Jalousi, forræderi og en hel rod af misforståelser, som selv Merlin ikke kunne optrevle. Og nu, her er vi… venter på, at Once and Future-kongen skal prøve at ordne alting en anden gang.

Vi regner med, at hvis bare vi havde de rigtige riddere ved det runde bord i første omgang, ville vi have været i stand til at undgå alt det rod! Selvfølgelig er det første skridt i at gøre verden meget bedre at trykke Kongernes Sværd på skulderen af din lille pige. For pokker med tanken om, at piger ikke kan stå op for den ridderlige kode. Vi kan ikke vente på, at vores Lady Knights i skinnende rustning går og hacker på monstrene og redder et par uskyldige drenge!

DESIGN & DETALJER
Lad din lille løfte sit sværd op og proklamere sin ed, når hun ifører sig dette middelalderlige ridderkostume til pigerne! Vores egne smede har skruet og drejet kæden hele måneden for at sammensætte denne mørke sølvpailletter-hætte. Sølvskjorten fungerer som en behagelig base til outfittet. Den har en række sølvringbrynjer for ekstra detaljer, mens rustningen er lavet af robust skum pakket ind i mørkt sølv for at give det det skinnende metalliske look.

HEST OG SVÆRD MEDFØLGER IKKE
Nu har din pige mere end opnået rang som ridder. Du bør advares om, at din nyligt navngivne ridder måske venter en hest for at redde verden. Vi mangler lidt heste i vores stalde, men vi har masser af sværdtilbehør og endda et par udstoppede heste, der kan klare opgaven, indtil hendes sande søgen begynder!

Funktioner
100% polyester imiteret linned, imiteret læder og metallisk mesh
Langærmet pullover i imiteret hør-tunika har front- og ærmepaneler af metallisk mesh, der ligner ringbrynje
Tunika front mesh panel har applikeret våbenskjold med trykt grafik
Skumrygget metallisk skulderpanser har velcrolukning bagpå i nakken
Metalhandsker med skumbagside har imiterede læderstropper med velcrolukning
Bælte i imiteret læder har sølvfarvet metalspænde
Stofhætten er dækket med kedelige sølvpailletter for at ligne ringbrynje
Legetøjssværd sælges separat
Eksklusiv

Yderligere information

Brand

Gender

Womens

Webshop

Translate »