Nisse kostume for børn

220,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

Den indre scoop
Elsker din lille at fortælle julemanden, hvad de ønsker sig til jul, men ikke at sende breve til Nordpolen eller stå i kø i timevis i indkøbscenteret for at besøge julemandens landsby? Klæd dem på i vores eksklusive Holiday Elf-kostume, og dit barn kan personligt fortælle den glade gamle St. Nick deres juleønsker!

Produktdetaljer & Design
Hvis dit barn har dette sjove kostume på, kan det blive en ægte legetøjsnisse lang nok til at få deres ønskeliste til den store fyr! Vi har designet dette festlige kostume i flere dele for at give det perfekte udseende af en glad feriehjælper, og alt hvad din lille skal tilføje er et muntert smil. Toppen er behagelig til den travle feriesæson med lynlås bagpå og strækbare ærmer. Underdelene er løse, komfortable og beskåret ved knæet. Hele ensemblet er perfekt sæsonbestemt med rødstribede sokker, buede støvletter og en yndig strømpehætte. Et yndigt look som dette slår helt sikkert at vente i kø for at chatte med en julemand i indkøbscenteret!

Julekarriere
Nordpol-nisserne ser altid ud til at være hektiske på arbejde og fremstiller legetøj til gode drenge og piger over hele verden, så det er sikkert at antage, at det er en stressende branche. (Det er nok heller ikke hjulpet af, at alle går igennem sukkercrash af alle de småkager og den varme kakao, de sluger ned i pauserummet) Men en af de fedeste frynsegoder, der følger med jobbet, er forholdet på arbejdspladsen til julemanden, ham selv og det kunne være en kæmpe fordel for et godt barn med en udførlig ønskeliste! Selvom de bliver nødt til at arbejde hårdt på at lave alt det legetøj og leve på den kolde nordpol året rundt med de andre elvere. Hmm, måske kan dit barn slippe af sted med blot at klæde sig ud og hjælpe dig med julesmåkagerne. Julemanden ved, hvor de skal sende varerne hen!

unktioner
100% polyester børstet flannel og stretch strik
Børstet flannelskjorte har krog-og-løkkelukning bagpå, stribet stretch strik under ærmer
Nøglekrave, dekorative knapper malet som pebermyntekonfekt
Bukserne har elastisk linning og manchetter
Bælte i imiteret læder har plastik spænde
Røde og hvide stretch-strikkede strømper har elastik foroven
Kegleformet hat har rød kant, pompon i spidsen
Støvler har imiteret lædersål, elastiske ankler, pompon ved tåspidsen
Eksklusivt, lavet af os!

Yderligere information

Brand

Webshop

Translate »