Sexet politibetjent kostume til mand

283,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

På Sagen
Har du en svær sag at løse? Du bliver nødt til at bruge din forstand, følge sporene, og selvfølgelig skal du bruge et outfit, der lader dig fremvise dine skulpturelle aktiver. Du ved, den slags uniform, der er designet til at hjælpe dig med at beskytte og tjene i fuld sexet stil. Vi taler om at slippe de tonede biceps løs, som du har arbejdet på. Det ville være en forbrydelse at låse de vidunderlige arme inde i et par lange ærmer. Vi taler om at give de gode borgere i din by, hvad de har brug for. Offentligheden har ret til at få et glimt af din rå sexighed, og det er her, dette sexede politikostume kommer ind i billedet.

Produktdetaljer
klæd dig i denne sexede knap-up uniform. Skjorten har en sofistikeret glans med funktionelle lommer, officielle skjolde og en struktureret krave. Du behøver ikke at bekymre dig om at spilde værdifuld undersøgelsestid ved at binde slips, bare sæt det vedhæftede elastikbånd under din krave. Du har et armbind, så folk ikke kan gå glip af dit badge, selv mens du viser dine muskler frem. Du skal vælge bukser og håndjern efter eget valg, men resten af det væsentlige er inkluderet. Hele looket er toppet med en hat, der har kunstlæderkant og en struktureret form.

Hil dig chefen
Der er ingen sag, der kan hentyde til dig! Vi vidste det bare ved at se på dig. Når alt kommer til alt, hvor mange betjente vover at bære våben?

Funktioner
– Sexet politibetjent kostume til mand
– 100% polyester stoffer
– Skjorte med knap foran har to funktionelle frontlommer med påsat politimærke
– Slipset har vedhæftet elastik rundt om halsen
– Hatten har imiteret læderkant og kant med plastring rundt inde for at hjælpe med at holde formen
– Navneskiltet har påtrykt front og sættes med en nål bagpå
– Politimærker har prægede designs med en nålebagside
– Armbåndet har påsat politimærke og har en krog-og-løkke lukning bagpå

Yderligere information

Brand

Gender

Mens

Webshop

Størrelse

, , ,