Vintage Stærk mand kostume til mand

346,00 kr.

Til butik

Last updated: 2024-10-17 07:34:36

Beskrivelse

Selvom vi har masser af respekt for at løfte vægte i fitnesscentret, virker det at blive buff i disse dage som en slags kedelig aktivitet sammenlignet med vægtløftningsstrategierne fra fortidens stærke mænd. For det første fokuserede de på små muskler, som at sikre, at deres greb var intenst ved at løfte tunge bøger med én finger ad gangen, lyder ikke af meget, men det ville bestemt være en sjov aktivitet at gå i!

Et stærkt greb var vigtigere for retroløfterne frem for udseendet af intense fedtede mavemuskler, der ser ud til at være så populære i dag. Men det var ikke så muskuløst udseende, og de viste deres styrke på mærkelige måder som at svinge tre tønder øl i nakken eller løfte et anker på 2.800 pund. Vi er sikre på, at det ikke er godt for din krop. En af de mest populære stærke mænd fik genskabt sin bedrift i tegnefilm igen og igen. Han fangede en kanonkugle uden andet end brystet og hænderne. Det er en aktivitet vi virkelig ikke ville anbefale, første gang han gjorde det mistede han tre fingre! Anyway, i disse dage behøver du ikke at fange en kanonkugle eller endda løfte en vægt for at blive en bemærkelsesværdig stærk mand, alt hvad du behøver er dette lasede stærk mandskostume!

Perfekt til Halloween-festen eller cirkus-tema-begivenheden, den vigtigste stribede dragt i dette ensemble vil vinde dig øjeblikkelig respekt i vægtløftningsmængden. . . måske. Hvordan skulle vi vide det? Vi kender ikke alle vægtløftere i verden, men de ville sikkert kunne lide det! De lasede leggings og ærmer vil få det til at se ud, som om du har levet den cirkuslivsstil. Sæt ensemblet sammen med et episk overskæg, og du vil sætte dit præg på Halloween-scenen. Du behøver ikke engang at rippe en telefonbog i to!

Funktioner
– Vintage Strongman kostume til mænd
– Singlet, 88% polyester 12% spandex skjorte og bukser: 94% polyester, 6% spandex
– Pulloverskjorte og elastiske taljebukser er striknet med printet tatoveringsgrafik
– Singlet har knapper midt foran
– Håndledsmanchetter lukkes med hægtestrimler
– Bæltet har krog og løkke bagpå, dekorativt metalspænde foran

Yderligere information

Brand

Webshop