Tilbud

Sødt skelet kostume til pige

Original price was: 189,00 kr..Current price is: 107,00 kr..

Til butik

Beskrivelse

På jagt efter uhyggeligt
Så er invitationen til den store udklædningsfest ankommet. Og sammen med det har din pige givet dig nogle ret store nyheder. I år, til Halloween, vil hun være uhyggelig! Det er rigtigt, hun har tidligere haft det sjovt som prinsesser og kludedukker, men hun er i den alder, hvor hun gerne vil lade det søde kostume blive hjemme og prøve noget uhyggeligt og måske endda med et strejf af det makabre! Nå, der er en klassisk Halloween go-to til det, og det ville være ingen ringere end et uhyggeligt skelet kostume. Og vi har dette Pretty Bones Skeleton-kostume til piger kun til hende! Den har de klassiske trykte skeletknogler for en kriblende effekt, men med tanktop-styling og albuelange handsker har den et feminint præg, hvilket gør det til et ensemble, hun vil elske.

Produktdetaljer
Hun kan blive en uhyggelig genoplivet forskrækkelse, når hun får dette Girls’ Pretty Bones Skeleton-kostume! Dette detaljerede kostume inkluderer en skjorte, leggings og handsker. Hvert stykke er grafisk trykt med skeletdetaljer, både foran og bagpå. Kunstværket er opgraderet fra de typiske hvide skeletknogler, du måske også kender. Knoglerne er en realistisk gullig tone, med omhyggeligt kunstværk, der tilføjer dybde og dimension, så det næsten ser ud som om det er 3D! Leggingsene sidder i taljen, og pulloverskjorten har v-kant og tanktop skuldermanchetter. Hun kan bare fuldende looket med de albuelange handsker for at lade hende blive et klassisk Halloween-monster!

Et klassisk tema
Når et klassisk tema er det valg, hun har i tankerne, vil dette Girl’s Pretty Bones Skeleton Costume helt sikkert gøre hende glad. Sørg for at få fat i alt det tilbehør, hun måtte have brug for, mens du er her, da vi har et fuldt lager af ansigtsmaling, Halloween-makeup og alt andet tilbehør, der kan gøre kostumet mere fantastisk!

Yderligere information

Brand

Webshop