Tilbud

Westley fra The Princess Bride 18mdr-4 år

Original price was: 220,00 kr..Current price is: 189,00 kr..

Til butik

Beskrivelse

Hvis du har et lille barn, så er din største fantasi sandsynligvis, at han er enig i alt – ok, hvad som helst – du beder ham om. Og selvom det måske er lidt tidligt at introducere dit barn til humoren og spændingen ved din yndlingsfilm, The Princess Bride, vil et kostumeskifte måske påvirke dit barns vilje til at indvillige. Når alt kommer til alt, er Westley altid glad for at forpligte sin prinsesse!

For dig er dette Toddler Princess Bride Westley-kostume et nostalgisk nik til din yndlingsfilm og en alt for sød takeaway fra et filmisk mesterværk. For dit barn er dette måske bare et rigtig sjovt pirat-bandit-kostume…med et legesværd! Betragt det som en win-win. Med lidt coaching fra dig om, hvordan du siger “Som du ønsker” (i stedet for “trick-or-treat”) med en charmerende britisk accent, er dit barn forpligtet til at stjæle hjerterne i hele dit nabolag denne Halloween!

Design & detaljer
Dette eksklusive kostume blev lavet af vores in-house designteam under officiel licens fra filmen. Det er et look i flere dele, der forvandler dit barn til Westley med en skjorte, bukser, skærp, tørklæde, maske og handsker! Skjorten har snøre foran, rynkede skuldre og knapmanchetter, mens slim-fit bukserne er nemme at få på takket være en elastisk linning. Tilføj et legetøjssværd for fuld effekt.

Alle I Familien
Hvis du vil have en rigtig showstopper, så gør dette lille look til en del af et familietema! Tilføj Princess Buttercup, Inigo Montoya eller andre elskede karakterer fra The Princess Bride for et gruppelook, du vil elske. Ægte kærlighed.

Funktioner
Skjorte og bukser: 65% polyester, 35% bomuld; handsker: 87% polyester, 13% spandex
Pullover skjorte har snøret V-stolpe,
Skjorteærmer har rynker ved skuldrene, knapper på ærmerne
Slim-fit bukser har elastisk linning
Satin linning bindebånd har samme stof
Bind trekantet tørklæde efter ønske
Forstærket øjenmaske har stofbindinger bagpå
Strækstrikkede handsker i håndledslængde
Officielt licenseret, eksklusivt

Yderligere information

Brand

Webshop